Når du åbner en mailkonto via et mailprogram på en computer, f.eks. ”Windows Live Mail®”, kræver programmet bestemte oplysninger om din mailkonto. Som bruger af e-mail sammen med din hjemmeside - hostet hos SharePointPeople - kan du konfigure dit email program med nedenstående oplysninger.

Sikre SSL/TLS-indstillinger

(Anbefales)

Brugernavn:

Din emailadresse, som du har fået oplyst fra SharePointPeople eller fra din administrator.

Adgangskode:

Password har du fået oplyst fra SharePointPeople eller fra din administrator.

Indgående server:

rs4.meebox.net

• IMAP-port: 993
  • POP3-port: 995

Udgående server:

rs4.meebox.net

• SMTP-port: 465

Der kræves godkendelse til IMAP, POP3 og SMTP.

Ikke-SSL-indstillinger

(IKKE anbefalet)

Indgående server:

mail.[DIT DOMÆNENAVN].dk

• IMAP-port: 143
  • POP3-port: 110

Udgående server:

mail.[DIT DOMÆNENAVN].dk

• SMTP-port: 26

Der kræves godkendelse til IMAP, POP3 og SMTP.

Bemærk!

• Koordinering af IMAP-mailadgang mellem serveren og dit mailprogram. Meddelelser, der er læst/slettet/besvaret, vises som sådan, både i serveren og i mailprogrammet.
  • POP3 er ikke koordineret med serveren. Meddelelser, der er markeret som læst/slettet/besvaret i mailprogrammet, vises ikke som sådan i serveren. Det betyder, at alle mails, der fremover hentes med POP3, vises som ulæste.
  • Udgående mails sendes ved hjælp af SMTP.
  • Vi anbefaler, at du bruger POP3 over SSL/TLS eller IMAP over SSL/TLS, da de giver øget sikkerhed for dine interaktioner med den eksterne mailserver.