Som partner i PRAESTOE.COM kan du få adgang til Partner Værktøjskassen med det brugernavn og password du har fået tilsendt.

1. Gå ind på http://www.praestoe.com

2. Scroll til bunden og klik på linket [PARTNER VÆRKTØJSKASSE]

3. På Office 365 siden, skal du nu vælge "Arbejds- eller skolekonto"

4. Indtast nu dit PRAESTOE.COM brugernavn (som er din email-adresse hos PRAESTOE.COM) og password. Bemærk, at siden kan skifte udseende når du indtaster dit brugernavn.

5. Første gang du logger på, vil du blive bedt om at ændre dit password, samt indtaste mobilnummer og email, så du nemt kan genskabe dit password hvis du skulle glemme det. Bare følg vejledningen på siden. Dette skal du kun gøre én gang.

6.  Du kommer nu ind på CONNECT! - som er intranettet i SharePointPeople. Herfra har du adgang til hele din værktøjskasse. Klik på "vaflen" øverst i venstre hjørne for at se alle værktøjerne.