1. Gå til office.com.

2. Log på med din arbejds- eller skolekonto.

3. Gå til Indstillinger > indstillinger: opdater din profil, installér software, og opret forbindelse mellem softwaren og skyen > Adgangskode.

Vælg adgangskode.

Kan du ikke se muligheden for at ændre din adgangskode? Dette skyldes, at din virksomhed har blokeret for muligheden for at ændre den. Tag kontakt til den person, der gav dig din Outlook- eller Office 365-konto. Kontakt din it ansvarlige eller PRAESTOE.COM kundeservice